Over Right Management

Wij zijn “Global Career Experts” binnen de ManpowerGroup. Wij helpen organisaties wendbaarder, aantrekkelijker en innovatiever te worden door een cultuur van loopbaanmanagement en scholing te creëren die toekomstig talent koestert, mensen motiveert en betrekt en hen mogelijkheden biedt om doorheen hun loopbaan nog waardevoller te worden.

Impact maken begint met inzicht

Onze oplossingen zijn goed doordacht en op maat. Ze zijn gebaseerd op de inzichten die zijn verkregen uit uw organisatie en uw leiders. Dit garandeert dat we strategieën en oplossingen uitvoeren die aansluiten op uw cultuur, waarden, visie en doelstellingen. Implementatie op basis van de juiste inzichten levert meetbare resultaten op en vormt de basis voor succes op lange termijn.

Complexe, snel veranderende marktdynamiek

Onze aanpak zal uw mensen en uw organisatie wendbaarder maken om de waardecreatie van de werknemer te versnellen.

Winnen in de 'War for Talent'

We zullen u helpen een felbegeerde werkgever te worden, met resources voor loopbaanontwikkeling die u als werkgever nog aantrekkelijker maken. Getalenteerde mensen aantrekken, huidige werknemers verder ontwikkelen om hen nog meer te binden aan uw organisatie, hen betrekken en hen de mogelijkheid bieden om hun waarde te verhogen.

Consistente organisatieontwikkeling

Of u nu te maken heeft met een eenvoudige organisatiestructuur of met een complexe wereldwijde structuur van een multinational, Right Management's sterke aanpak en wereldwijde bereik zorgen ervoor dat onze innovatieve oplossingen in uw gehele bedrijf consistent worden uitgevoerd.

Bedrijfswaarden

Bij Right Management komen onze klanten op de eerste plaats. Wij streven ernaar om sterke banden op te bouwen die zijn gebaseerd op gedeelde doelen en vertrouwen, zodat we samen de talent- en loopbaanstrategie aan kunnen laten sluiten op de bedrijfsstrategie om zo de organisatorische prestaties te optimaliseren.

Mensen

We geven om mensen en begrijpen dat werk veel rollen heeft in iemands leven. Onze missie is om mensen te helpen hun talenten te ontdekken en koesteren, werk te vinden dat hen voldoening geeft en hun kansen te laten krijgen die hen helpen groeien gedurende hun loopbaan.

Kennis

Onze wereldwijde kennis en ervaring zorgen dat we voorop lopen in talentontwikkeling en loopbaanmanagement. Dit fundament van voortdurend ontwikkelende kennis is terug te vinden in onze oplossingen en diensten, verrijkt onze klantenrelaties en helpt ons om wereldwijd best practices te ontwikkelen

Innovatie

Right Management werkt vanuit een ondernemersgeest. We nemen weloverwogen risico's en stellen de status quo ter discussie om zo onze beoordelings-, ontwikkelings- en coachingexpertise voortdurend verder te ontwikkelen. Dit resulteert in oplossingen die nog meer inzicht bieden voor onze klanten die daarmee wendbaarder kunnen zijn.

Geschiedenis

Right Management is opgericht in 1980 in Philadelphia, Pennsylvania in de Verenigde Staten en uitgegroeid tot één van 's werelds meest prominente leiders in talent- en loopbaanmanagement oplossingen. Tijdens al die jaren hebben we constant onze geografische aanwezigheid en oplossingen uitgebreid, om zo tegemoet te komen aan de steeds verder ontwikkelende behoeftes van onze klanten die op een wereldwijde markt opereren.

Oprichting

1980

1980 - Right Management werd opgericht door vier ondernemers in Philadelphia met als doel een nationaal loopbaantransitiebedrijf op te bouwen dat eersteklas personeelsdiensten voor klanten en kandidaten levert.

Beursintroductie

1986

1986 - Na zich overal in de Verenigde Staten gevestigd te hebben, inclusief 13 kantoren in grote steden zoals Boston, Los Angeles en San Francisco en een internationale afdeling in Parijs, maakte Right Management de eerste gang naar de beurs, wat hen $3,68 miljoen netto opbrengst opleverde.

Uitbreiding

1996

1996 – 2003 Right Management bleef groeien door de acquisitie van People Tech in 1996 en Coutts Consulting in 2002. De wereldwijde aanwezigheid begon vorm te krijgen met nieuwe kantoren in Canada, China, de Pacific Rim en over heel Europa. Het programma-aanbod wordt ook groter met de introductie van Career 20/20, de lancering van virtuele vanuit huis werkende outplacementdiensten en de uitbreiding van het talentmanagementaanbod.

ManpowerGroup

2004

2004 - Right Management wordt overgenomen door ManpowerGroup.

Career Edge

2005

2005 - Right Career Edge gelanceerd. In 2012 ontwikkelde dit zich in loopbaanontwikkeling en loopbaanmobiliteit (Right Career).

Right Choice®

2007

2007 – Lancering van Right Choice®, een baanbrekende outplacementoplossing. Het biedt vertrekkende werknemers ondersteuning in de transitie, zowel op kantoor als online, met toegang tot instrumenten voor het beoordelen en ontwikkelen van vaardigheden; virtuele workshops en loopbaancoaching; en essentiële zaken voor het zoeken van een nieuwe baan zoals personal branding, solliciteren, het opbouwen van een CV en netwerken. Dit programma kan worden afgestemd op de behoeftes van onze klanten en kort of langer duren, van ééndagsworkshops tot programma's van 15 maanden. In 2012 is het Right Choice® platform voor iedereen verbeterd, inclusief 5 dagen per week loopbaancoaching, een online programmabundel en de toevoeging van een online voortgangsinstrument.

Uitbreiding

2006

2006 - 2009 Right Management breidt uit naar India met de aankoop van Grow Talent in 2006 en opent ook kantoren in Oostenrijk in 2008 en Polen in 2009.

Erkenning

2010

2010 - SIA plaatst Right Management bovenaan de lijst als grootste outplacementleverancier in de Verenigde Staten.

Erkenning

2012

2012-2013 – InformationWeek, een van 's werelds meest vertrouwde online communities voor bedrijfstechnologie, geeft RightEverywhere® de Innovation Award. Verbeteringen aan RightEverywhere® platform omvatten o.a. de toevoeging van Workfolio™ - een gemakkelijk te gebruiken applicatie om websites te bouwen die iemand kan helpen om hun personal brand op te bouwen en te communiceren naar potentiële werkgevers.

Focus op Loopbanen

2014

2014 - Uitbreiding naar hogescholen en universiteiten. Oprichting van een global salesteam (om consistente service aan te kunnen bieden aan multinationals). ManpowerGroup is toegevoegd aan Ethisphere Institute's lijst van 's Werelds Meest Ethische Bedrijven voor hun bewezen betrokkenheid bij ethisch leiderschap, toegeeflijkheid, de maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven en handelspraktijken in het algemeen. Ethisphere Institute is de wereldwijde leider in het bepalen en ontwikkelen van de normen van ethische handelspraktijken.

Innovatie

2015

In 2015 lanceert Right Management RightEverywhere® als een interactieve website. Verbeteringen aan de applicatie stellen Right Management ook in staat om het beoordelingsaanbod uit te breiden, meer instrumenten en hulpmiddelen voor gebruikers en klanten aan te bieden en klanten aanpassingsmogelijkheden te geven die ze nodig hebben om RightEverywhere®-oplossingen aan te laten sluiten op hun merk. Voor de vijfde keer wordt ManpowerGroup erkend als een van 's werelds Meest Ethische Bedrijven® door het Ethisphere Institute.

ManpowerGroup, de wereldleider in innovatieve workforceoplossingen, ontwikkelt en levert high-impact oplossingen die onze klanten in staat stellen hun bedrijfsdoelen te behalen en hun concurrentiepositie te verbeteren. Met meer dan 65 jaar ervaring brengt ons miljardenbedrijf een unieke waardecreatie tot stand via een allesomvattende portfolio van innovatieve oplossingen die klanten helpen te winnen in de Human Age. Deze oplossingen omvatten een volledige reeks van talent gedreven behoeftes, van rekrutering en beoordeling, training en ontwikkeling, en loopbaanmanagement, tot outsourcing en personeelsadvies. ManpowerGroup onderhoudt 's werelds grootste en toonaangevende netwerk van bijna 3.000 kantoren in meer dan 80 landen en gebieden, om zo een dynamische mix van een ongekende wereldwijde aanwezigheid met waardevolle inzichten en lokale expertise te creëren en zo tegemoet te komen aan de behoeftes van hun 400.000 klanten per jaar in alle bedrijfstakken, zowel kleine als middelgrote ondernemingen, lokale bedrijven, multinationals en wereldwijde bedrijven. De ManpowerGroup portfolio met oplossingen wordt aangeboden via ManpowerGroup Solutions, Experis™, Manpower® en Right Management ®.