Expertisegebieden

Wij helpen organisaties hun effectiviteit te vergroten in de veranderende wereld van werk, door individuele talentontwikkeling en loopbaanmanagement.

Oplossingen

Right Management biedt oplossingen op maat aan om talent te beoordelen, te ontwikkelen en over te dragen en zo de waardecreatie te versnellen.

OUTPLACEMENT SERVICES

In België wordt outplacement in het kader van individueel ontslag geregeld via 3 verschillende stelsels : het Algemeen Stelsel, het Subsidiair Stelsel en het Facultatief Stelsel.

LOOPBAANMANAGEMENT

Meer dan 75% van de werkgeners vindt het moeilijk om talent te motiveren en te behouden, de sleutel tot het winnen in de Human Age. Is uw organisatie voorbereid om de concurrentiestrijd voor talent te winnen? Leer hoe een effectieve strategie van loopbaanmanagement voor meer betrokkenheid kan zorgen, de ontwikkeling van werknemers kan aanmoedigen en kan verzekeren dat uw organisatie gezien wordt als een 'employer of choice'.

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

87% van de organisaties gelooft niet dat ze toekomstige leiders geïdentificeerd hebben om kritische functies in te vullen. Zoekt u kandidaten 'uit het juiste hout gesneden' of is uw pijplijn van leiderschapsontwikkeling lek? Ontdek hoe ons P3-leiderschapsmodel u kan helpen de juiste leiders in uw organisatie te identificeren, ontwikkelen en behouden.

ORGANISATIE-EFFECTIVITEIT

Talentisme, niet kapitalisme. Portfolio werknemers. De 'uberisatie' van werk. Wendbaarheid via werknemersanalyse. De Human Cloud. Eerst het doel, dan het salaris. Een effectieve organisatie zijn is vandaag de dag een gloednieuw balspel. Right Management kan hulpmiddelen en strategieën voorzien om succesvol te zijn met uw organisatie in de Human Age.

Organisatie-effectiviteit

Verbeteren van de organisatieprestatie en -wendbaarheid door het ontwikkelen van goed leiderschapspotentieel, het aanpakken van competentietekorten en het vergroten van de betrokkenheid en de inzetbaarheid van medewerkers.

Individuele ontwikkeling

Identificeren van veelbelovend talent en het versnellen van hun optimale inzetbaarheid met doelgerichte assessments, leiderschap coaching en competentieontwikkeling.

Loopbaanmanagement

Beperking van risico’s verbonden met personeelsverloop en verbetering van interne en externe mobiliteit met onze bewezen oplossingen in outplacement en loopbaanontwikkeling.

Case Studies

Kom meer te weten over hoe Right Management samenwerkt met vooraanstaande organisaties om uitmuntend presterende medewerkers te ontwikkelen en toptalent te behouden.

Reducing risk in the leadership pipeline

Business Challenge: How do we help our clients identify high potential talent and drive succession planning for the future?

Challenge Accepted: See how Right Management designed an assessment program designed to provide constructive feedback to employees and help leadership identify hidden talent within the organization.

Creating a Prescription for Leaders

Business Challenge: How do we improve the way our leadership teams work together globally?


Challenge Accepted: See how we instituted a 360-degree feedback process for individuals to describe themselves as leaders, and better understand how they interact with each other.

LAAT ALLE CASE STUDIES ZIEN