Hjelp

 

Hvis du klikker på en link nedenfor, vil du forlate nettstedet vårt. Right.com støtter ikke disse nettstedene, men linkene er oppgitt, slik at du kan laste ned den programvaren du trenger gratis, for å vise noen av dokumentene eller få tilgang til lyd og bildefiler på enkelte nettsteder.
Takk for at du besøkte Right Managements nettsted. Vi har lagt inn følgende informasjon for å hjelpe deg i å lykkes med å se igjennom nettstedet vårt. Hvis du ønsker mer informasjon eller trenger mer hjelp, vennligst kontakt oss. contact us.

Nettlesere

Nettstedet kan oppleves bedre ved å ha nyere versjoner av nettlesere, som er tilgjengelige for gratis nedlasting. Hvis du ikke har den nyeste versjonen av Microsoft Internet Explorer eller Mozilla Firefox, kan du klikke på en av linkene nedenfor og følge instruksjonene som oppgis for å laste ned og installere den.

Tilleggsprogrammer som trengs til dette nettstedet

Noe av informasjonen på dette nettstedet bruker Adobe Flash, som krever et gratis Flash-tilleggsprogram for å vise disse områdene. Hvis du ikke har den nyeste versjonen av dette gratis Flash-tilleggsprogrammet, kan du klikke på linken nedenfor og følge instruksjonene som oppgis for å laste ned og installere.

Utskrift av sider fra dette nettstedet

Mange sider på dette nettstedet gir mulighet for utskrifter av siden som vil starte utskriftsdialogen din. Du kan også skrive ut sider fra dette nettstedet ved å velge Fil og deretter Skriv ut fra menyen på toppen av nettleseren. Alternativt kan du velge Ctrl.+P på PC-en for å skrive ut det aktive vinduet. På en MAC kan du velge Command + P for å skrive ut det aktive vinduet.


Skjermoppløsning

Dette nettstedet kan best vises med en skjermoppløsning på 1024x768 eller høyere. Besøkende med lavere skjermoppløsning må kanskje rulle horisontalt for å se hele siden. Besøkende med høyere skjermoppløsning vil se hvite felt rundt sideområdet.
Hvis du ønsker å endre skjermoppløsningen på en PC, velg Innstillinger og deretter Kontrollpanel fra Start-menyen. Velg deretter Skjerminnstillinger og Innstillinger og juster skjermoppløsningen i nedre høyre hjørne av dialogvinduet. Når du har valgt ønsket oppløsning, velger du OK. På en MAC kan du endre skjermoppløsningen ved å velge Kontrollpanel under Apple-ikonet. Velg deretter Skjermer og juster oppløsningen som du ønsker. Velg deretter OK. 

Personvern

Les og gå igjennom Right Managements personvernpolicy. Privacy Policy.