Om Right Management

Vi er et av verdens ledende konsulentfirmaer innen talent-, leder- og karriereutvikling. Vi har levert løsninger til våre kunder og deres medarbeidere siden 1980, og er en del av ManpowerGroup. Vi designer og leverer løsninger som knytter organisasjonens forretningsstrategi til talentstrategien.

Vi påvirker med innsikt

Løsningene våre er smarte og målrettede fordi de er basert på innsikt hentet fra kundens egen organisasjon og lederskap. Slik sikrer vi at strategiene og løsningene er i tråd med virksomhetens kultur, verdier og visjoner. Implementering basert på innsikt gir målbare resultater og grunnlag for varig suksess.

Raskere resultater

Våre løsninger bidrar til å finne frem til og utvikle ledere og andre talenter, tilføre atferd som gir økt smidighet og skape en mer konkurransedyktig organisasjon som raskt kan respondere på dynamikken i markedet.

Lykkes i kampen om talentene

Å tilby muligheter for karriereutvikling til medarbeidere gir mer enn økt engasjement. Det gjør dine ansatte til talsmenn for selskapet, og gjør deg til en mer attraktiv arbeidsgiver som tiltrekker seg flere talenter.

Kontinuerlig utvikling av medarbeiderne

Vi bruker globale standardiserte metoder for å skape en kultur for karriere som tilpasser seg ny teknologi, øker produktiviteten og driver innovasjon.

Våre verdier

I Right Management kommer kundene først. Vi utvikler sterke relasjoner basert på gjensidig tillit og felles mål. Slik kan vi i fellesskap samordne talentstrategi og forretningsstrategi for å gjøre resultatene i organisasjonen enda bedre.

Mennesker

Vi bryr oss om mennesker og forstår hvilken rolle arbeid spiller i et menneskes liv. Vår oppgave er å hjelpe mennesker å oppdage og videreutvikle egne styrker, finne meningsfylt arbeid og muligheter for videre vekst.

Kunnskap

Vi har ressurser og erfaring spredt over hele verden og holder oss i forkant av rådende talent- og karriereutvikling. Slik utvikler vi stadig mer kunnskap som gir innsikt til nye løsninger og tjenester, til hjelp for våre kunder og til utvikling av en global beste praksis.

Innovasjon

Right Management verdsetter entrepenørskap. Vi tar sjanser og utfordrer for å utvikle vår kapabilitet innenfor assessment, coaching og utvikling. Det gir innsikt og nye løsninger, som igjen bidrar til at kunder kan utvikle større organisasjonsmessig smidighet.

Vår historie

Right Management ble etablert i Philadelphia, Pennsylvania, USA i 1980, og er en av verdens fremste aktører innenfor talent- og karriereutvikling. Vi har siden starten utvidet våre løsninger og geografiske nærvær for å møte behovene til våre kunder, som opererer i et globalt marked.

Etablering

1980

1980: Right Management ble etablert av fire gründere i Philadelphia, med mål om å bygge et nasjonalt selskap for karriereomstilling og førsteklasses bemanningstjenester.

Børsnotering

1986

1986: Etter å ha etablert kontorer i USA, herunder 13 kontorer i byer som Boston, Los Angeles og San Francisco, og filial i Paris, ble selskapet børsnotert med en nettogevinst på 3.68 millioner USD.

Ekspansjon

1996

1996 -2003: Right Management fortsatte å vokse gjennom oppkjøp av People in Tech i 1996 og Coutts Consulting i 2002. Et globalt fotavtrykk tok form med kontorer i Canada, Kina, Stillehavsområdet og Europa. Tjenestespekteret økte med introduksjonen av “Karriere 20/20“, lansering av virtuelle omstillingsprogrammer og utvidede talentutviklingsprogrammer.

ManpowerGroup

2004

2004: Right Management blir kjøpt av ManpowerGroup.

Career Edge

2005

2005: “Right Career Edge” ble lansert. I 2012 oppdatert og videreutviklet til “Right Career”, som omfatter programmer for karriereutvikling og -mobilitet.

Right Choice

2007

2007: Right Choice® lanseres, et gjennombrudd innenfor omstillingsløsninger. Online-tjenesten gir tilgang der deltageren befinner seg. Programmet gir tilgang til kartleggings-, bevisstgjørings- og utviklingsverktøy, workshops, karriereveiledning og støtte til personlig branding, intervjuferdigheter, CV-bygging og nettverksarbeid . Programmet tilpasses den enkelte kundes og deltagers behov, og har ulik varighet, fra endags-workshops til 15- måneders programmer. I 2012 ble den individuelt tilpassede Right Choice®-plattformen forbedret med utvidet karriereveiledning, topplederprogram og mulighet for kunden å følge deltagernes progresjon.

Ekspansjon

2006

2006 – 2009: Right Management ekspanderer i India ved å kjøpe Grow Talent i 2006, i Østerrike i 2008 og Polen i 2009.

Utmerkelse

2010

2010: SIA (Staffing Industry Analysts) rangerer Right Management som den største leverandøren innenfor outplacement i USA.

Utmerkelse

2012

2012-2013: InformationWeek, en av verdens mest betrodde nettsteder for forretningsteknologi, gir RightEverywhere® sin Innovation Award. Forbedringer blir gjort i RightEverywhere® -plattformen samt inkludering av Workfolio™, som hjelp til å bygge og kommunisere personlig branding til potensielle arbeidsgivere.

Fokus på karriere

2014

2014: Ekspansjon til høyskoler og universiteter. Opprettelse av et globalt salgsteam for å bygge gode tilbud multinasjonale organisasjoner. Ethisphere Institute fører ManpowerGroup på sin liste over verdens mest etiske selskaper.

Innovasjon

2015

2015: Right Management lanserer RightEverywhere® som en interaktiv nettside. Forbedringer gjør det mulig å utvide tilbudet innenfor assessment, tilby flere verktøy og ressurser til kunder, og tilpasning av RightEverywhere®-løsningene til kundens egen merkevare. For femte gang blir ManpowerGroup tildelt utmerkelsen “One of the World's Most Ethical Companies®” av Ethisphere Institute.

Global ledelse

Right Management er opptatt av å hjelpe organisasjoner med strategisk å bringe arbeidsgivere og medarbeidere nærmere hverandre. Med fokus på strategisk talentutvikling vil vi være en partner for våre kunder ved å bidra til utviklingen av smidige, ressurssterke medarbeidere og en kultur for lederskap som fostrer talenter og oppmuntrer til individuell karriereutvikling.

ManpowerGroup er verdensledende innen rekrutterings- og bemanningsløsninger. Vi utvikler og leverer effektive løsninger som gjør våre kunder i stand til å nå sine forretningsmål og forbedre sin konkurranseevne. Kunnskap samlet gjennom seks tiår gjør oss i ManpowerGroup i stand til å løse de fleste bemanningsutfordringer. Med innovative løsninger hjelper vi våre kunder til raskere å skape resultater gjennom å finne og utvikle mennesker, bedriftens viktigste ressurs. Vi hjelper deg med alt fra midlertidig bemanning til strategiske bemanningsløsninger skreddersydd for din virksomhet. ManpowerGroup har verdens største og ledende nettverk innenfor vår bransje, med nær 3000 kontorer i over 80 land. Vi skaper et unikt og globalt fotavtrykk, med verdifull innsikt og lokal ekspertise, for å dekke behovene til 400 000 kunder i året på tvers av alle bransjer. ManpowerGroups løsninger tilbys gjennom Manpower®, Experis™, ManpowerGroup Solutions og Right Management®.

Nyheter