Marianne Hagen

Administrerende direktør

Marianne Hagen

Tlf: +46 70 527 78 35

E-post: [email protected]

Marianne Hagen er administrerende direktør for Right Management i Norge og en del av utvidet konsernledelse i ManpowerGroup Norge. Marianne er også leder for Right Management i Norden. Hun har vært en del av Right Management siden 2001, og har tidligere vært nordisk konsulentleder og nordisk HR- direktør. Marianne har også ledet salg for Right Management i Europa i flere år.

Marianne har det overordnede ansvaret for den norske virksomheten og har hovedansvaret for å sikre at Right Management er den foretrukne samarbeidspartner for våre kunder, og at vi til enhver tid tilbyr innovative løsninger innen karriere- og talentutvikling.

Marianne har lang erfaring med strategisk HR og lederutvikling. Med mer enn 20 års erfaring som konsulent i både Norge og utenlands, har hun ekspertkompetanse innen følgende fagområder: lederutvikling, strategisk HR, organisasjons- og bedriftskultur, karriereomstilling, transformasjoner og endringsledelse.

Marianne har en bachelor i International markedsføring og ledelse, samt Masterprogram i Human Resource Management & endringsledelse.