Våre tjenester

Vi utvikler talentstrategier som forbedrer organisasjonens effektivitet og enkeltpersoners karriereutvikling.

Løsninger

Right Management tilbyr skreddersydde løsninger som utvikler individer, team og organisasjoner.

KARRIEREOMSTILLING

Å tilby tjenester innen omstilling til medarbeidere som slutter, er bra for virksomhetens omdømme og merkevare. Virksomheter som gjør dette, rapporterer om økning i produktiviteten, engasjementet og lojaliteten blant de medarbeiderne som blir værende i organisasjonen. De opplever også oftere at lønnsomheten stiger. Finn ut mer om hvordan vi kan bistå din virksomhet i omstillingsprosesser på en slik måte at alle drar nytte av det.

KARRIEREUTVIKLING

Mer enn 75 % av arbeidsgiverne opplever at det er vanskelig å tiltrekke seg og beholde talenter, noe som er avgjørende for å vinne i the Human Age. Er din organisasjon forberedt på å vinne konkurransen om talentene? Finn ut hvordan en effektiv strategi for karriereutvikling kan hjelpe din organisasjon med å styrke engasjementet, fremme medarbeiderutvikling og sikre at organisasjonen blir sett på som en attraktiv arbeidsgiver.

LEDERUTVIKLING

87% av alle organisasjoner har ikke identifisert de lederne som i framtiden skal fylle sentrale roller. Velger du de «rette» kandidatene eller fungerer ikke din etterfølgerplanlegging for ledere godt nok? Finn ut hvordan vår P3 Leader Model kan hjelpe deg med å identifisere, utvikle og beholde de riktige lederne i din organisasjon.

ORGANISASJONSEFFEKTIVITET

Talentisme, ikke kapitalisme. Porteføljemedarbeidere. Privatpersoner tar over, det skjer en «Uber-iseringen» av arbeid. Fleksibilitet gjennom analyse av arbeidsstyrken. The Human Cloud - en virtuell verden. Formål kommer før lønn. Å være en effektiv organisasjon er noe helt annet i dagens arbeidsliv. Right Management kan gi organisasjonen din de verktøyene og strategiene den trenger for å vinne i the Human Age.

Organisasjonseffektivitet

Ved å utarbeide talentstrategier som utvikler nøkkelkompetanse, fremtidige ledere og øker arbeidstyrkens engasjement, forbedres organisasjonens ytelse og tilpasningsevne.

Individuell utvikling

Identifiser dine ansattes potensiale og styrk deres ferdigheter ved hjelp av målrettede kartlegginger, coaching- og utviklingsprosesser.

Karriereledelse

Øk intern mobilitet og tilrettelegg for utvikling i din organisasjon med våre anerkjente programmer innenfor karriereutvikling- og omstilling.

Case Studies

Les om hvordan Right Management har arbeidet med ledende organisasjoner for å bygge høyt presterende team og utvikle talentene.

Reducing risk in the leadership pipeline

Business Challenge: How do we help our clients identify high potential talent and drive succession planning for the future?

Challenge Accepted: See how Right Management designed an assessment program designed to provide constructive feedback to employees and help leadership identify hidden talent within the organization.

Creating a Prescription for Leaders

Business Challenge: How do we improve the way our leadership teams work together globally?


Challenge Accepted: See how we instituted a 360-degree feedback process for individuals to describe themselves as leaders, and better understand how they interact with each other.

SE ALLE CASE STUDIES