Lene Berge Øveland

Seniorkonsulent

Lene har en Mastergrad i Internasjonal Utvikling fra Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) i Melbourne, Australia. Lene tar nå en sertifisering i CV-skriving, et kurs i entreprenørskap og er sertifisert i Right Managements karriere- omstillingsprogram. Lenes fokus er på å veilede sine kandidater til en jobbsøkingsstrategi som lykkes. Hun coacher kandidater i å være tydelige og konsise i måten de kommuniserer på, og i å organisere seg selv og søkeprosessen for å redusere frustrasjon og øke produktivitet. Lene har en spesiell interesse i å hjelpe sine kandidater i å utvikle en personlig merkevare. Hun har finslipt en evne til å nå ut, bygge nettverk og arbeide flittig for å vedlikeholde og holde sitt nettverk sterkt. Hun deler denne kunnskapen med sine kandidater.

Lene er oppdatert på beste praksis innen jobbsøking og karriereledelse og er et aktivt medlem av Career Thought Leaders. Lene arbeider også med BlueSteps Executive Career Services hvor hun leverer karriererådgivning og CV-skriving til senior-nivå ledere på verdensbasis, samt utvikler og publiserer en karrierejournal og guidebok for arbeidssøkere sammen med en nederlandsk organisasjon.

Spesialfelt: coaching – executive coaching – karriereomstilling – karriereledelse – personlig merkevarebygging – strategisk jobbsøking